Halk Eğitim Merkezi

Belgegeçer : 0 286 712 11 45
WEB http://ayvacikhem17.meb.k12.tr
Adres : ÇANAKKALE/AYVACIK HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ Ümmühan Hatun Mah. Tok Cad. No9/A Ayvacık/ÇANAKKALE
VİZYON : VİZYONUMUZ Anayasa ve Türk Milli Eğitiminin Amaç ve ilkeleri doğrultusunda örgün ve yaygın eğitimi kaynaştırarak çağdaş toplumun gerektirdiği bütün bilimsel ve teknolojik yenilikleri toplumla paylaşan ve “Her zaman her yerde eğitim” ilkesinden hareketle toplumun kalkınmasını ve refahını hedefleyen, bölgesinde etkin ve örnek bir kurum olmaktır.
MİSYON : MİSYONUMUZ Ayvacık Halk Eğitimi Merkezi olarak; “Her zaman her yerde eğitim” ilkesinden hareketle, Türkiye Cumhuriyeti Anayasası ve Milli Eğitim Temel Kanunun belirlediği yasal sınırlılık içinde, Yaygın Eğitim Yönetmeliği ile verilen görev ve sorumlulukların bilincindeyiz. Tüm bireylere, 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi, beceri ve davranışları kazandırmak, onların ilgi ve istekleri doğrultusunda ekonomik, toplumsal ve kültürel gelişmelerini sağlamak, çeşitli süre ve düzeylerde, düşünen araştıran, kendine güvenen ve sorumluluk sahibi kişiler olmalarını sağlamak ve zihinsel, duygusal, bedensel potansiyellerini kendisi, milleti ve tüm insanlık için sağlıklı kullanabilen, demokratik, çağdaş, üretken bir eğitim hizmeti sunmaktır.
BAŞARILAR : 1.1996-1997 öğretim yılında MEB ve BEKO TİC. AŞ. işbirliğinde düzenlenen Halk Eğitim Merkezleri arası nakış yarışmasında Mansiyon ödülü 2. 1996 yılı MEB Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü ile Coats İplik Sanayi AŞ. işbirliğinde düzenlenen Halk Eğitim merkezleri arası Anchor Makine Nakış yarışmasında Mansiyon ödülü 3. 2012-2013 Öğretim yılı hbogm ile Kaplan Tekstil işbirliği ile halk eğitim merkezleri arasında düzenlenen Buket 2013 Basit El Nakışları Yarışması Türkiye finalinde Firma Özel Ödülü 4. 2012-2013 Öğretim yılı hbogm ile Kaplan Tekstil işbirliği ile halk eğitim merkezleri arasında düzenlenen Buket 2013 Basit El Nakışları Yarışması Türkiye finalinde 2 eserimiz sergilemeye değer eserler arasında yer almıştır.
Rehber Öğretmen : 0
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri : ÜMMÜHAN HATUN MAHALLESİ TOK CADDESİ NO:9 İÇİ AYVACIK/ÇANAKKALE
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL MERKEZİNE UZAKLIK 70 KM OLUP, YAKLAŞIK 1 SAAT 10 DAKİKA MESAFEDEDİR.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :